1. COMPO
  2. Vodič
  3. Njega biljaka

Sveobuhvatne informacije

Njega biljaka

Bilo da se radi o osnovnim podacima ili stručnim savjetima za travnjake, sobne, balkonske ili vrtne biljke, ovdje pronađite sve što trebate znati o početnoj sadnji i svakodnevnoj njezi za svaku sezonu.

Rubrika

Osnove

Nemate prethodno iskustvo u njezi biljaka i vrta? Tako počinju svi. Ali ako slijedite nekoliko jednostavnih osnovnih pravila, brzo ćete postati pravi vrtlari. Ovdje ćete otkriti što sve morate znati da biste započeli.

Rubrika

Vrtovi i vrtne biljke

Bilo da se radi o kuhinjskom vrtu, ukrasnom vrtu ili malom vrtu, svaka zelena oaza sa svojim individualnim karakteristikama treba njegu i svaka nova biljka ima nove zahtjeve. Ovdje saznajte sve što trebate znati o njezi vrta.

Rubrika

Travnjaci

Nisu svi travnjaci isti. Neki ih smatraju simbolom predgrađa, dok ih drugi vide kao prostor za sport i igru. Svatko ima različite zahtjeve za svoj travnjak, ali jedno je uvijek isto: O travnjaku se mora voditi računa. Ovdje oktrijte kako to učiniti.

Rubrika

Biljke za balkone i posude

Nije Vam nužno potreban vrt da biste bili ponosni vlasnik uspješne oaze. Puno je mogućnosti da na balkonu ili terasi imate bujno zeleno i šareno cvijeće. Uvjerite se sami!

Rubrika

kućne biljke

Dodajte dašak zelene boje u Vaš dom s prekrasnim biljkama. Otkrijte koje su biljke pogodne za koju sobu i kako pružiti najbolju njegu zelenim cimerima ovdje.

Podijeli