1. COMPO
  2. Vodič
  3. Njega biljaka
  4. Osnove

Svi počinju od malog

Osnove

Nemate prethodno iskustvo u njezi biljaka i vrta? Tako počinju svi. Ali ako slijedite nekoliko jednostavnih osnovnih pravila, brzo ćete postati pravi vrtlari. Ovdje ćete otkriti što sve morate znati da biste započeli.

Rubrika

Pravilna sadnja

Sadnja je temelj za uspješan rast biljaka. Ovdje otkrijte što sve morate imati na umu i koji trikovi će omogućiti biljkama savršen početak.

Rubrika

Zalijevanje

Voda je temelj života. Ali koliko i koliko često biljci treba voda može uveliko varirati. Način zalijevanja također treba prilagoditi potrebama biljke. Ovdje saznajte osnove koje trebate znati.

Rubrika

Organsko vrtlarstvo

Želite podržati insekte u svom vrtu i pomoći životinjama da prezime? Da li vam je zaštita pčela vrlo važna? Ako je to slučaj, ovdje saznajte sve što možete učiniti kako biste pomogli prirodi.

Rubrika

Zemlja i kompost

Zašto postoji mnogo različitih vrsta humusa? Po čemu se razlikuju i koje pogodnosti nude? Što je točno kompost i kako ga mogu koristiti? Sretni smo odgovoriti na sva Vaša pitanja o zemlji i kompostu.

Rubrika

Gnojiva i zaštita biljaka

Zašto biljkama treba gnojivo i što treba imati na umu prilikom gnojidbe? Koji je točan način korištenja sredstava za zaštitu biljaka da biste postigli željeni učinak? Potražite odgovore ovdje.

Podijeli

compo image

COMPO. Jednostavno lijepe biljke.

S dvije lijeve ruke ili sa "zelenim prstima" - učinite svoj život zelenijim.

Service

O tvrtki COMPO